U kunt ons telefonisch bereiken op:

06-16 42 39 92

Koude schotels

Koude schotels

Wij verzorgen gezonde smaakvolle koude schotels voor u. De koude schotels zijn vetarm en met zorg samengesteld met ingrediënten van hoogste kwaliteit. De schotels worden op smaak gebracht met verse kruiden en slechts een kleine hoeveelheid mayonaise. Zonder zorgen kunt u ook genieten van vegetarische schotels en op verzoek zijn er veganistische alternatieven.

Tabouleh

De tabouleh koude schotel is gemaakt van bulgur, een graansoort, met heerlijke verse kruiden zoals munt en peterselie. De schotel wordt afgemaakt met verse citroensap, komkommer en verse tomaatjes

Tonijnsalade

In deze salade wordt de tonijn gecomplimenteerd door stukjes frisse appel en verse korianderblad. De saus is een combinatie van yoghurt, mayonaise en citroensap en maakt het een smakelijk geheel omringd door naturel of nacho cheese tortilla chips

Koolsalade

Deze koolsalade is gemaakt van spitskool of witte kool met geraspte worteltjes, rozijnen, appeltjes en een heerlijke saus op basis van yoghurt met verse kruiden. Deze schotel kan ook gemaakt worden met stukjes gebakken kip en/of extra fruit.

Zalmsalade

De smakelijke zalmsalade wordt afgemaakt met verse kruiden, olijven en bolletjes mozzarella kaas en bedekt met gerookte zalm.

Verse aardappelsalade

Deze frisse aardappelsalade krijgt karakter door verse kruiden, spekjes, augurk en ei.

Haringsalade met bietjes

Uitjes, aardappel en appeltjes geven textuur aan de haringsalade met bietjes


 

koude schotels 

Koude schotels bestellen?